Xenonkungen.com och deras produktutbud

Xenonkungen.com marknadsför sig själva med sloganen Experter på fordonsbelysning. På deras hemsida finns en rad olika kategorier av produkter, till exempel:

  • Arbetsljus
  • Biltillbehör
  • Diodlampor
  • Extraljus
  • Helljus
  • och mer

Även om de flesta kategorier är inriktade på bilbelysning, har de även kategorier som Hem & Fritid, Motorcykel och Bilvård.

Bilbelysning

Här ger vi exempel på, och berättar mer om, några av de kategorier som Xenonkungen.com har inom bilbelysning.

Extraljus

Extraljus höjer säkerheten markant för den som ofta kör på dåligt upplysta vägar i mörker. Med starka extraljus får du betydligt bättre sikt och därmed mer tid på dig att reagera om något skulle hända. I kombination med riktigt bra däck är det något som gör vinterkörningen mycket säkrare.

På hemsidan kan du välja mellan LED och Xenon som extraljus. Det korta svaret är att de har olika för- och nackdelar – en fördel med LED är till exempel att det har en mycket lång livslängd.

Xenonljus

Givetvis säljer Xenonkungen.com xenonljus. Faktum är att Xenonkungen.com var de som först sålde den här typen av ljus i Sverige. Xenonljus är gasdrivna lampor som ger ett mycket kraftfullt ljus med kort uppvärmningstid. Handlar du i deras e-butik kan du köpa deras eget märke på xenonljus som de erbjuder.

Tänk på, att om du ska använda xenonljus vid halvljus, så måste du kunna höjdjustera lyktorna. Detta för att den höga ljusstyrkan inte ska blända andra i trafiken.

Hel- och halvljus

Hel- och halvljus är kanske de viktigaste lyktorna för din och andra säkerhet i trafiken. På sin hemsida skriver de att det viktigaste att tänka på när du köper hel- eller halvljus är att du köper rätt modell just för din bil och för dina förutsättningar. Det finns många olika modeller av lampor och fordon – för att vara säker på att du köper rätt, så kan du titta i bilens handbok.

REA på Xenonkungen.com

På hemsidan finns även en kategori som heter ”Outlet | REA”. Här kan du fynda varor som är nedsatta med upp till 50 %. I skrivande stund finns till exempel positionsljus med 28% rabatt, en Ledramp (126W) med 50 % rabatt och flera olika rampfästen som det är halva priset på. Glöm inte att titta här innan du slår till – kanske finns just det som du behöver till ett betydligt lägre pris än vanligt.

Publicerad i Bil