Många alternativ för catering i Malmö

I Malmö finns mängder med restauranger och cateringfirmor som kan hjälpa dig med catering till ditt nästa event. Buffén är en riktig klassiker och många uppskattar en stor och välsmakande buffé på cateringbordet.

Många företag som gör catering i Malmö är noga med råvaror och tillagning. Råvaror väljs ut och rätterna testas för att håla hög kvalité. Många värnar om att råvarorna ska vara producerade i närområdet eller ekologiska så långt det är möjligt. Catering levereras ofta i specialdesignade lådor som håller en viss temperatur oavsett om maten ska var kyld eller varm. Många firmor som håller på med catering i Malmö är även vana att hantera olika typer av allergier. Om det är en buffé så märks ofta maten efter innehåll och för dig som är allergisk eller intolerant mot till exempel gluten, ägg eller laktos så blir det enkelt att se vilka rätter du kan äta. Firmor som gör catering i Malmö är generellt professionella och är mycket duktiga på uppläggning och servering. Många företag som erbjuder catering i Malmö har lång erfarenhet på området och har testat sig fram till väl genomtänkta menyer eller bufféer.

Buffén – en riktig cateringklassiker

Den italienska buffén är en riktig klassiker som fortsätter att vara ett populärt alternativ för de som söker efter catering i Malmö. Bruchetta, tomat- och mozzarellasallad, carpaccio, frittata, focaccia, pesto, frikadeller, oliver, soltorkade tomater. På den italienska buffén finns något som passar de flesta. De finns även bufféer för er som vill ha servera vegetariskt mat, idag finns ett stort utbud inom det gröna köket bland catering i Malmö. Den libanesiska buffén fortsätter att vara omåttligt populär men även det syriska köket är en uppstickare som ni inte bör missa. En annan favorit bland det stora utbud av catering som finns i Malmö är rawfood. Den råa rena maten är omåttligt populär bland många. Våga testa det något nytt – kanske kommer du att bli förvånad och inspirerad att utveckla dina matvanor och smak. En annan buffé värd att prova är det japanska köket. Sushi och japanska smårätter kan imponera på den mest kräsne.