Hive Workspace – det moderna kontorshotellet

Hive Workspace är ett kontorshotell med ett aktivitetsbaserat kontorslandskap där idéer och människor kan växa. På en central adress i Göteborg får du tillgång till allt som en företagare behöver – kaffe, mötesrum, skrivare, internet och inte minst – massor av fantastiska företagare.

På Hive Workspace har man skapat en miljö där människor från olika branscher kan utbyta erfarenheter och idéer i en inspirerande miljö. I fantastiska lokaler med utsikt över Harry Hjörnes Plats i centrala Göteborg så finns goda möjligheter att hålla möten och konferenser för att utveckla ditt företag. På Hive Workspace har man inte stängda små kontorsrum utan det är ett öppet landskap som är anpassat för att utveckla företag. På Hive Workspace vill man ha en social arbetsplats som sätter människan i centrum. EN

En aktivitetsbaserad arbetsplats

Det är en arbetsplats som är uppbyggd utifrån aktiviteter, så kallad aktivitetsbaserad arbetssätt. Det bygger på att man ska arbeta där hjärnan används och inte där skrivbordet står. Man har inte en egen fast plats utan det finns olika utrymmen som passar för olika saker. På Hive Workspace finns en lounge där man kan nätverka och få inspiration och nya idéer. Där får du ny energi och kan träffa spännande människor från olika företag. Många på Hive Workspace använder även loungen för att hålla möten. Det finns även en öppen kontorsmiljö där du kan sitta vid ett skrivbord och arbeta. Det är en öppen miljö för att främja utbyten mellan företagare. Alla skrivbord kan höjas och sänkas och det finns en bra stol vid varje arbetsplats. Om du behöver förvara värdesaker på Hive Workspace så finns det förvaringsboxar som du kan göra det i. På Hive Workspace finns även tysta rum där man kan sitta och arbeta koncentrerat. I dessa tysta rum får man inte ens ha på en telefon och det är en plats där du definitivt kommer kunna koncentrera dig. Om ni är många i ditt företag så kanske ni behöver ha att skaffa egna kontor. På Hive Workspace finns kontorsrum i olika storlekar för dessa typer av företag. Då får man ett fullt möblerat kontorsrum och tillgång till allt som behövs i form av kök, grupprum och konferensrum samtidigt som ni kan utnyttja det fantastiska nätverk som Hive Workspace erbjuder.