Bra reklampennor ger effektiv marknadsföring under lång tid

Pennor ligger högt på topplistan när det gäller reklamprodukter och det kanske egentligen inte är så konstigt. Bra reklampennor är en relativt billiga att köpa in, samtidigt som dom gör effektiv reklam för varumärket – under en lång tid.

Billig och effektiv reklam

Reklampennor har använts för att sprida varumärken under en lång tid och bland dom många produkter som finns idag så ligger just pennor fortfarande högt i topp. Det är trots allt något som alla har användning för och kanske är det även därför det är så populärt. Dom flesta kan nog skriva under på att det finns ett par pennor med företagsloggor och liknande i hemmet och av den enkla anledningen ger dom effektiv marknadsföring.

Satsa på bra reklampennor

Ett bra tips är att satsa på riktigt bra reklampennor – det vill säga pennor av hög kvalitet. Dom flesta har som sagt en eller ett par tryckta pennor hemma och ju längre dom håller och kan användas desto bättre. Att kosta på en extra slant för att köpa bra reklampennor ger dessutom en extra bra bild av företaget.

Om pennorna är av låg kvalitet, känns plastiga och inte fungerar bra att skriva med kommer dom troligen inte heller användas på samma sätt – och då försvinner syftet. Riktigt bra reklampennor håller länge och fyller därmed också sin funktion länge.

Försök att välja pennor som skulle kunna bli andra personers favoritpenna – skön att hålla i och bra att skriva med. Det ger en försäkring om att den kommer att användas i stället för att hamna i närmsta bästa soptunna.

Hitta bra pennor

Reklampennor är enkla att hitta – det finns flera återförsäljare på nätet och dom allra flesta har många olika sorter att välja bland. Förutom att välja modeller av hög kvalité kan det även vara bra att tänka på att köpa in några olika, till exempel:

  • Kulspets
  • Blyerts
  • Olika färger / modeller

Fundera även ett varv när det kommer till själva trycket som ska stå för reklambiten– vilken information är viktigast att få med? Eftersom ytan för trycket är ganska liten så gäller det att tänka smart – så vad behöver få plats förutom företagets logga och namn? Telefonnummer och webbadress är två vanliga detaljer som syns ofta på just reklampennor.